Με ικανές γνώσεις και ικανότητες επάνω σε θέματα αγοραπωλησίας, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, διαχειρίζεται με εχεμύθεια και εμπιστοσύνη τις υποθέσεις των πελατών της.

  Οι συνεργασίες της χαρακτηρίζονται από την φιλική αντιμετώπιση και το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει. Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης είναι σε θέση να πραγματοποιεί αξιόπιστες εκτιμήσεις ακινήτων και αξιολογούν με ακρίβεια τα ακίνητα που πρόκειται να αγορασθούν, να πωληθούν ή να ενοικιασθούν. Τα στελέχη της διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους, πρόθυμοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε μιά επιτυχημένη και αξιόπιστη αγορά ή πώληση ακινήτου ή γής.

  Η γνώση του αντικειμένου είναι σε υψηλό επίπεδο διότι υπάρχει αμεσότητα με τον κατασκευαστικό τομέα και έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει από πολύ κοντά τα δρώμενα της αγοράς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει θετικά το συμφέρον της πελατείας της αποφέροντας κέρδος.

H εταιρία AL Real Estate Αφοι Λυμπέρη. έχει έδρα την Ναύπακτο διαθέτοντας μακρόχρονη και πολύτιμη εμπειρία στον χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων.
 Με εντελώς νέα φιλοσοφία και αναβαθμισμένη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, δημιουργεί νέα δεδομένα στον κλάδο των μεσιτιών.Με πολλές αγοραπωλησίες στο ενεργητικό της που έχουν επιφέρει επιτυχία στους συναλλασόμενους, κατέχει ηγετική θέση στον μεσιτικό χώρο του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
 Επεκτεινόμενη διαρκώς σε νέες αγορές διενεργεί αγοραπωλησίες οικοπέδων, κτημάτων, κατοικιών σε αστικά κέντρα, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες με αξιοπιστία και ταχύτητα, σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

 

Η Ναύπακτος είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη, η δεύτερη σε μέγεθος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.  

 

 


Άντρέας Λυμπέρης - Διεύθυνση: Μεσσολογγίου 170, Τ.Κ 303 00 - Ναύπακτος - Τηλ. 26340 23859 - Fax: 26340 23889 -: info@a-l.gr